Haber

İYİ Parti’nin Muğla adayları sahaya çıktı

AjansCANKA / MUĞLA (İGFA) – Menteşe Öğretmenevinde düzenlenen iftar yemeğinde; ilin her yerinden parti üyeleri; Tanıtım toplantısına milletvekili adayları Metin Ergun, Behçet Saatçı, Mehmet Tosun, Gülgün Çolakoğlu, Ayfer İlhan Öçer, Tulgay Hasar ve Ömer Kaya destek verdi.

Aday sunumu öncesi konuşan YETERLİ Partisi Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, “Bu seçim ülkemizin sıkıntılarının sona ereceği, aydınlık yarınların inşasının başlayacağı bir seçim olacaktır. Hayat pahalılığını, beceriksiz ve adaletsiz yönetim tarzını suni gündemlerle unutturmak isteyen iktidar ve destekçilerinin çabaları, halkımızın sağduyusuna yenilecektir. Herkes çok iyi bilmelidir ki, DOĞRU PARTİ Cumhuriyetimizin, devletimizin bekasının, halkımızın refahının, adaletin ve liyakatın teminatı olacaktır.

Amacımız; bu ucube Cumhurbaşkanlığı sistemini tüm aksilikleriyle tarihe gömmek, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’de Genel Liderimizi Başbakan olarak görmek, partimizi Türkiye’nin birinci partisi yapmak. Son gücümüze kadar sahada olacağımızın sözünü veriyoruz.”

kigi-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu