Teknoloji

2017’de kaosla sonuçlandı; şimdi ikincisi açıklandı: Fyre Festivali geri dönüyor

Tam bir fiyaskoya dönüşen Fyre müzik festivalinin arkasındaki isim Billy McFarland, Fyre Festival 2’nin yakın gelecekte düzenleneceğini açıklayarak herkesi şaşırttı.

McFarland, 2017’de yapılması gereken ancak fiyaskoyla sonuçlanan Fyre müzik festivalinin yeniden düzenleneceğini tweet’iyle duyurdu. McFarland tweet attı: Fyre Festival II sonunda gerçekleşiyor diyerek tweetini okuyanlara neden davet edilmeleri gerektiğini sordu. Festival için bir zaman çizelgesi veya herhangi bir müzikal konuğun etkinliğe ilgi gösterip göstermeyeceği henüz belli değil.

Fyre Festivali fiyaskosu

Fyre Festivali, 28 – 30 Nisan ve 5 – 7 Mayıs 2017 tarihleri ​​arasında Bahamalar’da gerçekleşecek bir müzik festivaliydi. Kendall JennerVe Emily RatajkowskiMcFarland gibi değerli sosyal medya isimleri tarafından duyurulan festival, rapçi Ja Ruletarafından planlanmıştır. yanıp sönme 182dan 33 değerli ismin yer aldığı söylenen müzik festivaline.

Fyre Festivali için bölgeye gelenler şok yaşadı.

Festivalin hafta sonu gelince ortalık karıştı. Konuklar festival alanına vardıklarında, kendilerine vaat edilen lüks konaklamanın aksine yiyecek, barınak ve güvenlik eksikliği karşısında şaşkına döndüler ve adanın ücra köşelerinden birçok uçuş iptal edilerek orada mahsur kaldılar. Karışıklığın ortasında Billy McFarland yer aldı. McFarland daha sonra hem bu olayla hem de elektronik dolandırıcılıkla suçlandı ve 20 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya.

Netflix ve Hulu’da yayınlanan Fyre Festivali fiyaskosu hakkında iki belgesel daha.

Bir hazine avı düzenlediği için özür diledi

McFarland, PYRT adlı bir hazine avından önce Bahamalar’dan özür dilemek için geçen yıl saklandığı yeri bitirdi. McFarland, PYRT hazine avında dünya çapında 99 şişenin saklanacağını ve her şişenin kendi ipuçlarına ve bulunacak hazineye sahip olacağını söylüyor.

Bahamalar Turizm Bakanı chester cooper, bu duyuruya cevaben, ülkenin ” McFarland ile ilgili herhangi bir olayı onaylamaz veya onaylamaz.” Ve ” kaçak olarak kabul edildiğini” söylenmiş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu